‘s svært at finde virkelig stjernernes dem, fordi du behøver ikke kun en god historie og god skrivning, men også god fortælling. Læsere vil finde nogle af de mest fascinerende, spændende, gratis lydbog og heartwarming (eller hjerte wrenching) bøger at tilføje til deres repertoire. Det er de dummeste bøger nogensinde. At lytte til en lydbog som denne garanterer, at ikke et minut af din åh-så-dyrebare tid går til spilde. Når det er sagt, er de i øjeblikket en anstændig mulighed for lydbriller, og hvis du prøver dem og ikke kan lide dem, er de nemme nok til at vende tilbage til Amazon. “Jeg ville have været taknemmelig, selv om det ikke fungerede, for ville du virkelig gerne have en kickass karriere med masser af penge – hvilket naturligvis lyder dejligt – chauffør til at arbejde i en helikopter og være fanget i et forfærdeligt forhold, hvor du ikke kunne lide dine børn?

Du kan proppe din lille musikafspiller med nok musik til tusindvis af diske.

Endnu bedre, Format Factory understøtter medieformater, der anvendes af de fleste større bærbare enheder, herunder Kindle Fire, PSP og iPhone osv. Hvis du vil have mere denne regres, kan du indtaste gratis fæng brand video konverter link. Verden ønsker at have deres foretrukne sangere spille musik for dem hele tiden, de ønsker. Du kan proppe din lille musikafspiller med nok musik til tusindvis af diske. Kan hun bære at ofre ham, selv om? Internettet er grænseløst, og du kan nå titusinder af forbrugere med lignende interesser – noget, der ville være næsten umuligt med et fysisk produkt. Jeg er ikke en tech person, men denne roman om at kæmpe mod usa-vendte-politi-stat via internettet?

I 2016 lyttede vores team af lydbogsanmeldere til mere end 250 titler.

Du er enten en elsker eller en hader af disse bøger, og jeg er helt sikkert en elsker! Mange af dem er skabt ved hjælp af gode fortællere, der hjælper med at kommunikere forskellige karakterer i en historie. Hvis hun ikke hjælper ham, dør hun. I følge Fred’s tro på “enkle og dybe,” vi som forældre, er på udkig efter en mere ligetil og klarere budskab til at hjælpe os som forældre, pårørende og undervisere til de navigere vores børns medier og teknologi brug. I 2016 lyttede vores team af lydbogsanmeldere til mere end 250 titler. Et par af mine yndlingsbøger blev næsten ødelagt, da jeg lyttede til en dårligt udført lydbog gengivelse af nøjagtig samme materiale.

Jeg har lyttet til Stephen Fry’s fortælling på et tidspunkt og elskede det, men det synes svært at finde i Nordamerika i øjeblikket, og der er mange mennesker, der insisterer på, at Jim Dale gjorde så stort et stykke arbejde. Men når en lydbog er god, ja, er der næsten intet bedre. Der er tonsvis af mikrofoner derude, og du kan helt sikkert finde en, der er i dit budget. I nogen bestemt rækkefølge, James Marsters i The Dresden Files, Katheryn Kellgren i Bloody Jack-serien (hellig crap kan hun gøre en bred vifte af stemmer, dialekter og etniciteter), Stephen Fry i Harry Potter (Dale er fremragende så godt).