Hvad er de bedste kostumer til halloween? For svaret, skal du forstå, hvad der gør et kostume “bedste” her 80 er kostumer. Og det betyder, at der ikke er nogen faste svar – der er kun fakta at overveje. Nedenfor vil vi se på nogle af fakta bag, hvad der gør hver eneste Halloween kostume god.

Selvfølgelig er en af de første ting, du skal overveje, farven på din hud. Ikke alle ønsker at gå alle ud for den traditionelle orange eller grønne dragt til Halloween, men hvis du virkelig er i disse farver, så ved alle midler ikke springe dette skridt! De bedste Halloween kostumer til kvinder har et farveskema, der matcher hudfarven bedst. Hvis du er af en anden race, eller etnicitet, skal du sørge for at overveje det så godt.

En af de bedste kostumer, der indeholder en populær karakter, er en ikonisk film eller tv-karakter. De kostumer, der falder ind under denne kategori tendens til at være populære ikke kun med børn, men voksne så godt. Det kan være let at se, hvorfor disse outfits er så populære. De er nemme at efterligne (i det mindste noget), og de egner sig til mange forskellige stilarter og udseende.

En anden stor mulighed i de bedste kostumer til kvinder er klassiske kostumer. Der er noget unægteligt klassisk om outfits featured i disse film. Dette gælder især for dem båret af Cleopatra, som vi kender fra sækken af ler i Shakespeares Antony og Cleopatra. Der er dog også outfits fra historiske epoker, der indeholder ikoniske figurer fra forskellige genrer. Lad os se på nogle af disse outfits.

Først op, en outfit vi vil se på, er, at af Queen of Hearts fra filmen Pinocchio. Fra den måde, hun er klædt (en smuk kjole), at hendes holdning (hun holder et sværd som våben) til hendes udseende, er det klart, at hun skiller sig ud fra de andre tegn i filmen. Hun er bestemt en af de bedste kostumer til kvinder, der er blevet afbildet i film, siden Disney relancerede den animerede serie med samme karakter i slutningen af 2021. Selve outfittet er en smuk blå farve med guld trim og accenter, og kjolen selv fremhæver taljen og benene. Kostumedesignet har også en lang, flydende nederdel, som giver indtryk af, at Hjerter dame er ved at flytte ind i rollen.

De kostumer designet af Halloween Kostumer er generelt ganske god, når det kommer til stil, men de er ikke altid det bedste valg til formålet. Men du bør ikke afvise sådanne outfits, bare fordi de ikke er de traditionelle kostumer til Halloween. Nogle af dem er bestemt meget stilfulde, men har ikke den kvalitet, der ville sikre, at du føler dig godt tilpas og ikke vil blive distraheret under arrangementet. Når du er på udkig efter de bedste kostumer til kvinder, bør du også sørge for, at du vælger et outfit, der komplimenterer din kropsform og andre egenskaber, så du kan se dit bedste på den store aften.