Du er ikke den eneste, der forsøger at fjerne mørke rande under dine øjne. Denne tilstand påvirker millioner af mennesker over hele verden. Denne tilstand kan få dig til at se træt eller vred ud. Der er dog måder at reducere udseendet på. Her er nogle måder at reducere mørke rande på. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at bede om professionel assistance.

Fordi de er rige på antioxidanter og koffein, kan teposer bruges til at reducere mørke rande. Disse ingredienser kan krympe blodkarrene og reducere væskeopbygning under din hud. Lad teposerne hvile på dine øjenlåg i cirka ti minutter. Koldt vand kan bruges til at skylle teposerne. Kolde teposer er et andet hjemmemedicin mod mørke rande. For at reducere mørke rande kan du anvende tomatsaft eller kamille te på områderne.

Placer agurkskiver på området for at absorbere opløsningen. Lad det stå i 10 minutter. Gentag denne proces to gange dagligt. En anden måde at reducere mørke rande på er med citronsaft. Agurk er kendt for sine antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Mint er et naturligt middel mod mørke rande. Det fremmer kollagensyntese. Mint er et andet hjemmemedicin. Mint er et andet hjemmemedicin.

Kokosolie er en anden naturlig behandling for mørke rande. Kokosolie har antiinflammatoriske såvel som antioxidante egenskaber. Kokosolie er rig på E-vitamin, som kan hjælpe med at reducere inflammation. Påfør gurkemeje eller ananasjuice på det berørte område og lad det sidde i ca. en halv time. Brug et varmt håndklæde til at fjerne opløsningen. Du kan derefter anvende en ny creme eller et af midlerne ovenfor for hurtigt at slippe af med mørke rande under øjnene.

Når vi bliver ældre, bliver vores hud tyndere og mindre elastisk som du kan læse på https://sleepzone.dk/, hvilket fører til mørke cirkler under øjnene. Dette skyldes nærheden mellem øjenlågene og knoglen under dem. Huden kan også blive pigmenteret af for meget soleksponering. Problemet kan skyldes overdreven udsættelse for sollys. Fedtfremspringet kan korrigeres med ikke-kirurgiske teknikker. De mørke rande kan fjernes af en læge.

Selvom tilstanden ikke er alvorlig, kan den have en negativ indvirkning på din livskvalitet. Mørke rande kan reduceres ved at få en god nats søvn og foretage livsstilsændringer. Hvis du tror, du kan have en genetisk disposition for mørke rande, skal du kontakte din læge. Selvom nogle hjemmehjælpemidler muligvis ikke virker, er de ikke permanente.